Woolf. Foto: Lotte de Graaf
Woolf. Foto: Lotte de Graaf

Woolf in de Koppelkerk

BREDEVOORT - Zondagmiddag 1 juli treedt de driekoppige folkpopband Woolf op in het Boekencafé van de Koppelkerk. De drie dames worden ook wel de vrouwelijke Crosby, Stills & Nash genoemd, door de vocale meerstemmigheid in hun muziek. Woolf is een splinternieuwe, driekoppige band bestaande uit Marieke Smit (Amsterdam), Mylène Berghs (Vinkeveen) en Ellen Tackenkamp (Eibergen). Zij leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam.

Woolf stond in het voorprogramma van Celine Cairo, en heeft online vier singles uitgebracht. Een EP wordt begin juni 2018 gepresenteerd in Amsterdam. Op dit moment werken de dames aan nieuwe opnames die in de loop van dit jaar zullen uitkomen. Ze treden op in het hele land.
Bij de Koppelkerk treedt Woolf op in het kader van de Koppelsessies: een serie maandelijkse, laagdrempelige caféconcerten op de zondagmiddag. Bezoekers kunnen vrij inlopen, maar een vrije gift voor de band wordt op prijs gesteld. Gelijktijdig zijn twee exposities te bezoeken in de Koppelkerk.


Koppelstraat 35, Bredevoort
1 juli van 15.00 tot 17.00 uur