Jumbo Leussink Aalten overhandigt symbolische cheque aan AZSV supportersvereniging. Foto: PR
Jumbo Leussink Aalten overhandigt symbolische cheque aan AZSV supportersvereniging. Foto: PR

Jumbo verblijdt AZSV met prachtig bedrag

AALTEN – Kort geleden werd de voetbalplaatjesactie van AZSV en Jumbo Leussink Aalten geëvalueerd bij café restaurant Stegers. Tijdens deze informele bijeenkomst overhandigde Tijn Leussink, directielid van Jumbo Leussink Aalten, een symbolische cheque van maar liefst 4.200,70 euro aan de bestuursleden van de supportersvereniging van AZSV, die de actie namens AZSV mogelijk gemaakt hebben. Het bedrag is bijeen gebracht door de verkoop van voetballen en de verkoop van de plaatjesalbums bij Jumbo.

AZSV is uiteraard zeer verguld met dit bedrag. De supportersvereniging zal dit bedrag aan mooie projecten en ludieke acties besteden. Verbetering van de geluidsinstallatie en het overspuiten van de tribunestoeltjes zijn twee zaken die hierbij aan de orde zijn, maar ook voor de jeugd staan er leuke initiatieven gepland voor het komende seizoen.

Enkele indrukwekkende cijfers: totaal zijn er zo'n 1000 boeken verkocht bij AZSV tijdens de aftrap en bij Jumbo. Er zijn ongeveer 2.000.000 voetbalplaatjes uitgegeven bij Jumbo en 120 posters van de plaatjes werden verkocht aan AZSV'ers. Zowel Jumbo als AZSV kan terugkijken op een prachtig gelukte voetbalplaatjesactie die mede mogelijk is gemaakt door sponsoren die door middel van een advertentie in het album nog eens een extra financiële injectie gegeven hebben.

Op de foto: bovenste rij v.l.n.r. Tijn Leussink, (Jumbo), Cor Hinkamp, (huisfotograaf AZSV), Patrick Hogenkamp (Jumbo) en Tony Walvoort (Jumbo). Onderste rij: Eric Wamelink en Mariska Lammers (bestuursleden supportersvereniging AZSV).