Sanaa heeft lekkere hapjes gebakken voor de kraam van het Internationaal Café op de Wereldmarkt in Aalten. Foto: PR
Sanaa heeft lekkere hapjes gebakken voor de kraam van het Internationaal Café op de Wereldmarkt in Aalten. Foto: PR

Veel activiteiten in het
Magnolia Centrum

AALTEN - In het onlangs geopende Magnolia Centrum aan het Magnoliaplein in Aalten bruist het van de activiteiten, waarvan er vele gericht zijn op Ontmoeting en Integratie tussen mensen met een niet- Nederlandse achtergrond en de inwoners van Aalten en omgeving. Men kan er terecht voor taallessen Nederlands, voor kledingruilwinkel 'Mooi voor Nop', voor het spreekuur van Figulus Welzijn voor statushouders, en voor boeiende ontmoetingen, gesprekken en taallessen in de beide Internationale Café's.

"Integreren doe je samen," meldt het persbericht. "Dus vind je het leuk om mensen uit een andere cultuur te ontmoeten, of wil je graag meer in contact komen met Nederlandse mensen, of verder Nederlands leren, dan ben je van harte welkom in het Internationaal Café en in het Vrouwen Café. Naast gezellig praten en koffie drinken is daar gelegenheid om samen spelletjes te doen en verder te werken aan Nederlands leren."

Het Vrouwen Café is ieder maandagmorgen open van 9.30 tot 11.30 uur en het Internationaal Café iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur uur. Iedereen is er welkom.