Laatste pop-up boekenmarkt

AALTEN - Op donderdag 16 augustus, de laatste Aaltendag, krijgt men nog één keer een collectie nieuwe en tweedehands boeken aangeboden tijdens een pop-up boekenmarkt bij het Nationaal Onderduikmuseum op de Markt.

Deze boeken zijn voor dit doel bij het museum ingeleverd door vrijwilligers en leden van het museum en particuliere donateurs. Het gaat om een breed scala aan boeken, in de meest uiteenlopende categorieën, die tegen bodemprijzen aan de man of vrouw gebracht worden. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de het Nationaal Onderduikmuseum. De documentatiegroep '40 – '45 zal ook deze laatste donderdag op het museumpleintje aanwezig zijn met boeken voor de verkoop.


Amivedi

AALTEN - Op de Grote Maote is een middelgroot konijn gevonden, ze is lichtbruin met wat langer haar tussen de oren en op de wangen.

Op de Hamelandroute is een zwart/witte kater gevonden, volgens de chip heet de kater Gerrit en komt uit Zelhem.

Ricky wordt vermist op de Boterdijk, hij is een kater van het ras Maine Coon (met een grote pluimstaart), is zwartbruin van kleur, draagt een zwart bandje met belletje, is gechipt, gecastreerd, acht jaar oud en heeft één plat oortje.

Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.