Darts was één van de onderdelen van de Frog Pond Games. Foto: eigen foto
Darts was één van de onderdelen van de Frog Pond Games. Foto: eigen foto

Dolf Coenradi wint Frog Pond Games

HAART - Onlangs streed een aantal vrienden om de prijzen bij de Frog Pond Games. Dat klinkt als een zware wedstrijd ergens in een ver buitenland, maar het gebeurde allemaal bij de Frog Pond oftewel kikkerpoel van Eef Wamelink aan de Buninkdijk op de Haart. Deelnemers waren Dolf Coenradi, Johan Coenradi, Eef Wamelink, Theo ten Barge, André Heersink en Herman Duenk.

Onderdelen van de 'strijd' waren darts, ring throwing en board shuffling, oftewel darts, ringwerpen en sjoelen. Na een spannende strijd was de overtuigende winnaar Dolf Coenradi. Hij kreeg een bloemetje en een weekendje Wenen, waarbij Wenen eigenlijk niet met een hoofdletter geschreven moest worden, want de prijs was een zak uien. Op twee en drie eindigden Johan Coenradi en Eef Wamelink, die allebei een beker wonnen. De deelnemers kijken terug op een mooie, zomerse activiteit. Onvermeld blijft of er een volgende editie zal plaatsvinden.


Kraomschudden door dansgroepen

DINXPERLO - Vrijdagmorgen 3 augustus toog een afvaardiging van de folkloristische dansgroep Klepperklumpkes/De Vier Winden naar Dinxperlo om te kraomschudden. De leden Peter en Mariëlle Hermes zijn trotse ouders geworden van zoon Lieuwe. Dat moest natuurlijk op een traditionele manier gevierd worden met een echte pillewegge, overhandigd door Jan Busch en Agnes Wolterink.


De winnaar werd in de (kunst-) bloemetjes gezet. Foto: eigen foto
De afvaardiging van de dansgroep bij het jonge gezin. Foto: Frank Vinkenvleugel