Kinderen kunnen meedoen aan de voetbalclinic van Martijn meerdink. Foto: PR
Kinderen kunnen meedoen aan de voetbalclinic van Martijn meerdink. Foto: PR

Finale Aaltendagen met
DanzArte en voetbalclinic

AALTEN - Aanstaande donderdag is de laatste AaltenDag van 2018, met vanaf 11.00 uur met de braderie. 's Middags zal de Markt vol zijn met dansers van DanzArte, met daarna de voetbalclinic van Martijn Meerdink. Ook kunnen kinderen meedoen met de workshop van de drumband VMS.

Ook deze laatste AaltenDag valt samen met de wekelijkse warenmarkt, rond de Hema. Bij het Nationaal Onderduikmuseum start 's middags de pop-up boekenmarkt.
Naast de braderie kunnen kinderen zich tot in de avond, uitleven met het kratten stapelen bij Atlantic naast de Hema. En met de snoeprace bij de Jumbo: hier maakt elk koppel kans op één minuut gratis winkelen in het snoepgangpad. Vanaf 14.00 uur is de kinderrommelmarkt en kunnen kinderen zich laten schminken voor het goede doel. Daarnaast strijden volwassenen rond 18 uur om de hoogste stapel boodschappen te stapelen op de Markt bij hoofdsponsor Jumbo Leussink, waarbij ze kans maken op een boodschappen-pakket. Om half drie starten de dansers van DanzArte op het podium, waarna om vier uur de sportieve kinderen deel nemen aan de voetbalclinic van Martijn Meerdink met medewerking van AD'69. Tijdens deze middag kunnen kinderen ook deelnemen aan de workshop van Drumband VMS. Na al deze activiteiten sluit Evert Stroet uit Dinxperlo de middag af met zang en gitaar tot de band van de avond start. De horeca zorgt voor de finale van de AaltenDagen, met livemuziek vanaf 20 uur op de verschillende locaties met: Gilbert and Friends, Kaliber en De Kat. Helaas kan door de droogte het aangekondigde vuurwerk niet plaatsvinden; de organisatie is bezig met een alternatief.


www.aaltendagen.com