Alle gelegenheid om rustig vragen te bespreken over gebruik van telefoon of tablet. Foto: PR
Alle gelegenheid om rustig vragen te bespreken over gebruik van telefoon of tablet. Foto: PR Foto:

Mobiel- en pc-les voor ouderen

AALTEN - Figulus Welzijn heeft een Mobielteam. Twee enthousiaste vrijwilligers staan klaar om mensen verder te helpen met vragen over iPads, social media, mobiele telefoons en laptops. Iedere laatste woensdag van de maand kan men voor dit soort vragen bij Figulus in De Ahof terecht. De inloopmiddag is gratis en men wordt voorzien van gezelligheid en een kop koffie. Men moet wel de eigen laptop, telefoon en/of tablet meebrengen. Deze maand is de inloopmiddag op woensdag 29 augustus van 15:30 tot 16:30 uur aan de Polstraat 9 te Aalten, en daarna iedere laatste woensdag van de maand. Info: tel. 0543-473993.

Open tuin

AALTEN - De tuin van Johan en Alie ter Haar is op zondag 26 augustus geopend voor publiek. Liefhebbers kunnen de siertuin met verschillende borders, paadjes en zitjes bekijken van 10.30 tot 17.00 uur. De entree is gratis en er is koffie en thee verkrijgbaar. De tuin is te vinden aan de Gendringseweg 15A in Aalten.

Amivedi

AALTEN - Op De Hare is een kater gevonden, de kater is cypers/rood gestreept met een witte neus, wangen, nek en poten, hij is gecastreerd. Op de Hamelandroute wordt poes Lola vermist, zij is cypers/bruin, is gesteriliseerd, 6 jaar oud en draagt een gespikkelde halsband. Info: Stichting Amivedi, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.