Fietsgroep 't Muurtje gaat Knallen voor Kanjers

Vervolg van de voorpagina

AALTEN - Fietsgroep 't Muurtje houdt een benefietfestival ten bate van de Tristan Hoffman Challenge van Kanjers voor Kanjers.

Dankzij diverse sponsoren en belangeloze medewerking van artiesten is er een veelzijdig programma samengesteld. DJ Wimpie, wereldberoemd in Aalten en omgeving, praat het hele programma aan elkaar en zorgt dat er geen stiltes vallen. Verder komt King Boogie optreden, de band met gitaarvirtuoos Mart Hillen. En ook Sandra Vanreys heeft haar medewerking toegezegd. Als klap op de vuurpijl kan 't Muurtje een optreden presenteren van Die Cappuccinos, een Nederlands trio met Duitstalig repertoire dat momenteel de zevende plaats op de hitlijsten bezet in ons buurland. Die Cappuccinos traden al eerder met succes op in Aalten, tijdens een evenement van de Stichting Aalten Promotie (SAP).

"Zo hebben we een veelzijdig programma, waar voor iedereen wel iets van zijn gading bij zit. We willen er gewoon een gezellige dag van maken. Vandaar ook de tijd: van 14.00 tot 20.00 uur. En ouders hoeven geen oppas te regelen, want in de zaal wordt een professionele kinderopvang gerealiseerd, met allerlei kindervertier, onder leiding van de vakmensen van kinderopvang Bambi en StudioT. Gewoon lekker komen, dus en de kinderen meebrengen!", nodigt John Theissen uit.

Voor de inwendige mens zorgen De Timp uit Zieuwent en slagerij Gleis uit Aalten, en de bar wordt geheel gerund door de leden van de fietsgroep. De artiesten werken belangeloos mee of dankzij sponsoren. "Zo kunnen we zorgen dat de opbrengst van de entreekaarten volledig ten goede komt aan het goede doel, samen met de opbrengst van de verloting en eventuele andere inkomsten, bijvoorbeeld uit donaties tijdens Knallen voor Kanjers.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij John Theissen Tweewielers in Lichtenvoorde, Huiskamer Setz in Aalten en online via Eventgoose.com. In de voorverkoop kosten ze tien euro, aan de dagkassa 12,50 euro.