Jonge voetballers in actie. Foto: Cor Hinkamp
Jonge voetballers in actie. Foto: Cor Hinkamp

AZSV-voetbalschool houdt instuif

AALTEN - De AZSV-voetbalschool begint weer en start met een instuif, bedoeld voor jongens en meisjes die zijn geboren in de jaren 2011 tot en met 2014. Deelname aan de instuif op zaterdag 1 september vanaf 11.00 uur op het hoofdveld van sportpark Villekamp is geheel vrijblijvend.

Wie mee wil doen, meldt zich aan per mail en komt in sportkleding, sportschoenen mag. En wie op 1 september niet naar de instuif kan komen, mag (graag aanmelding) altijd langskomen op de training, woensdags van 17.00 tot 18.00 uur, die op woensdag 5 september begint. De wedstrijden zijn op zaterdag, vanaf 11.30 uur, bij AZSV op het hoofdveld, om de AZSV-cup. Er zijn kleedkamers waar de jonge voetballers zich kunnen omkleden, maar in de voetbalschool mogen kinderen ook de kleren thuis aan doen. In de proefperiode mogen kinderen op sportschoenen mee doen, daarna zijn voetbalschoenen nodig.

Voor opgave (graag met naam en geboortedatum van de deelnemer) en vragen kan worden gemaild naar voetbalschool@azsv-aalten.nl.