AD'69 verliest van 't Peeske

AALTEN - AD'69 wist van tevoren al dat zij niet in de allersterkste opstelling starten zou. Dylan Bauhuis, Nick Ebbers Djayen Baboe waren afwezig. Dan wordt verwacht dat anderen wat extra's brengen maar dat gebeurde onvoldoende.

De eerste kans was voor 't Peeske, de eerste score was echter voor AD'69, in de 19e minuut scoorde Zila Ertunc zijn eerste competitiedoelpunt voor AD '69. Na deze goal had AD veel geluk dat een terechte goal van 't Peeske werd afgekeurd. AD'69 had nog meer kansen maar zou ze in de eerste helft niet verzilveren. In de eerste helft ook een gele kaart voor Robin Raben die later in de wedstrijd een duur gevolg zou hebben. Ad '69 kreeg in de 50ste minuut een opgelegde kans op 2-0 toen Michiel Ebbers vrij voor doel kwam en alleen nog de keeper voor zich had, Ebbers faalde in de afwerking want de bal ging huizenhoog over. In de 65ste minuut viel de goal van 't Peeske die al ruim een uur in de lucht hing. AD'69 kwam pas echt in beweging en ging pas eindelijk vaart maken nadat het achter kwam te staan toen de 1-2 was gevallen in de 85ste minuut. Dat Raben vlak daarvoor zijn tweede gele kaart en dus rood wegens praten had gekregen deed de Aaltense zaak niet veel goed. AD'69 zou uiteindelijk met 1-2 terecht verliezen.