De Kleine Bözzels in de weer op De Ahof. Foto: PR
De Kleine Bözzels in de weer op De Ahof. Foto: PR Foto:

Kleine-Bözzel-activiteiten bij De Ahof

AALTEN - Na de leuke geitenlunch in oktober, zijn er de komende maanden weer nieuwe Kleine-Bözzel-activiteiten bij kinderboerderij De Ahof (Polstraat 9, Aalten). De Kleine-Bözzel-activiteiten zijn elke tweede vrijdag van de maand van 14.15 uur tot 15.30 uur voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. het voornemen is om in 2019 de activiteiten in de ochtend te gaan houden, omdat hier veel vraag naar is.

De enthousiaste vrijwilligers hebben nu weer leuke activiteiten bedacht voor de kinderen, nu nog op de middagen dus. Op 9 november kunnen de Kleine Bözzels samen blaadjes gaan zoeken rondom de kinderboerderij. Met extra kleine kruiwagentjes gaan de Bözzeltjes op zoek naar zoveel mogelijk verschillende blaadjes. De verzamelde blaadjes worden zo op een vel papier geplakt dat er een egel ontstaat op het papier.
Op 14 december is de laatste Kleine Bözzel activiteit van 2018. Deze Kleine-Bözzel-dag staat al in het teken van kerst. De kleintjes gaan takjes zoeken en deze verzamelen. Van deze groenverzameling kunnen de Kleine Bözzels met hulp van de begeleiding kerststukjes maken.
Alle kinderen van 1,5 tot 5 jaar zijn van harte welkom!
De kosten zijn 1 euro per persoon per activiteit. Voor meer informatie kan men mailen naar dekeinebozzels@gmail.com of m.stronks@figulus-welzijn.nl.