Dylan Bauhuis onderuit gehaald. Foto: PR

AD'69 verliest met 2-4 van koploper VVG'25

AALTEN - AD'69 was heel wat van plan na de het exorbitante winst van 0-10 tegen SVGG maar kon tegen koploper VVG'25 geen moment imponeren. De wedstrijd ging met 2-4 verloren.

Hoewel de wedstrijd vooral op het middenveld plaatsvond was het VVG'25 dat profiteerde van fouten in de Aaltense verdediging. De wedstrijd ging gelijk op en kansen waren er weinig maar VVG'25 maakte maximaal gebruik van de mogelijkheden die zich voordeden.
Met een 0-2 ruststand mocht AD'69 zich nog wanen dat het nog kansen had maar op een kans in de 59e minuut voor Zila Ertunc met een kopbal op de lat (die overigens werd afgefloten) is AD'69 nooit gevaarlijk geweest voor het doel van VVG'25.
Geklungel in de 81e minuut zorgde voor de 0-3 tussenstand. Toch bleef AD'69 geloven in een goede afloop. Twee benutte penalty's van Dylan Bauhuis in het voordeel van AD'69 zorgden in amper 10 minuten tijd voor een 2-3 stand maar daar bleef het bij. AD'69 had geen recht op een punt en dus ging VVG'25 niet mee in de kortstondige oprisping van AD'69 en wist zelfs de 2-4 in de allerlaatste minuut te scoren. AD'69 is weer terug op aarde. VVG'25 pakt de eerste periodetitel en AD'69 maakt zich op voor een bekerpot uit en tegen Longa 2 .