Ondanks soms stevige aanpak verloor AD '69 met 4-1. Foto: PR
Ondanks soms stevige aanpak verloor AD '69 met 4-1. Foto: PR Foto:

AD'69 slaat modderfiguur bij
Sint Joris Zeddam

BRAAMT/AALTEN - Volgens de volger van AD'69 leverden de Aaltenaren een wanprestatie op het voetbalveld in Braamt (4-1).

AD'69 werd compleet overlopen door de gastheren die afgelopen juni nog met 2-0 in Aalten verloren in de nacompetitie. Met dat wapenfeit in gedachten leek AD'69 nog na te genieten maar had niet door dat de wedstrijd inmiddels alweer drie minuten aan de gang was. Opnieuw liet AD'69 zich verrassen in eerste fase van de wedstrijd. De 1-0 lag er alweer in voordat de laatste trouwe supporters vanuit Aalten hun plek langs de lijn hadden gevonden. AD'69 bleef achter de feiten aanlopen en bleef passief in de duels. En terwijl AD'69 zich moeizaam probeerde te herstellen draaide Robin Raben bijna zijn team de nek om door een bal blind op zijn keeper te spelen, niet wetende dat er achter hem nog een St Joris speler stond. Het was aan keeper Anthony Ikink te danken dat er in de 22ste minuut nog niet de 2-0 stond. In de 35ste minuut was het volkomen terecht wel raak. AD'69 wist er wel een paar kansen tegenover te stellen maar vaak zat de keeper er goed bij en anders waren het wel de verdedigers die er een stokje voor staken. Toch werd het voor rust nog 2-1 door Dylan Bauhuis vanuit een penalty, na een overtreding op Bram Dekkers. De 2-1 ruststand gaf nog enige hoop maar in de 57e minuut maakte Sint Joris met een flitsende actie de 3-1 en was het gedaan voor AD. Een kwartier voor tijd was een gele praatkaart voor Robin Raben die daardoor direct door trainer Mark Schepers werd vervangen. Vlak voor het eind werd zelfs nog de 4-1 gescoord en de wijze waarop stond symbool voor de slappe houding van de Aaltense ploeg.