LA Vation. Foto: PR
LA Vation. Foto: PR Foto:

Concert van L.A.vation in De Hofnar.

Concert van L.A.vation in De Hofnar

AALTEN - Op zaterdag 8 december komt L.A.vation, een tributeband van U2, een optreden verzorgen in evenementencentrum De Hofnar in Aalten.

Onder leiding van Jason Thiesen als Bono heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee een ode te brengen aan de grootste band van hun generatie.Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep.

In het voorprogramma treedt Offline op. Dit is een veelzijdige, enthousiaste coverband, die nummers uit het heden brengt maar ook de muzikale pareltjes uit lang vervlogen tijden komen ruimschoots aan bod. Offline bestaat uit: zang:Ester Wijkamp en Brenda Vreeman; sax, mondharmonica: Marianne Bouwmeester; gitaar: Richard Albers; drums: Hilbert Somsen; toetsen: Rudy Schuurman en bas: Jean-Pierre Scheepers.

Kaarten zijn voor 17,50 euro verkrijgbaar in de voorverkoop via www.streektheaterdepol.nl en bij boekhandel Messink en Prinsen en boekhandel Meneer Kees. Aan de avondkassa kosten de kaarten 20 euro.


www.streektheateraalten.nl