Stonegood bij café Bruggink

DE HEURNE -Op zaterdag 27 januari speelt de feestrock band Stonegood bij café Bruggink in De Heurne in de zaal. De zeer ervaren muzikanten van Stonegood hebben hun muzikale sporen reeds verdiend bij bands als Jovink & de Voederbietels, Mooi Wark, Bertus Staigerpijp en De Zingende Fresia's. Stonegood brengt een hilarische show waarin de beste rock nummers in steenkolen-Engels vertaald zijn. En door de inzet van ledschermen kan het publiek de teksten live meezingen en uit z'n dak gaan. Stonegood is: Richard 'Gorro' Jansen (Jovink & de Voederbietels) - gitaar en zang; Dennis 'Lookie' Hendriks (Mooi Wark) - drums en zang; Ando 'Dodo' Jansen (Zingende Fresia's) - leadzang; Natasja 'Pebbles' Thijssen (Bertus Staigerpijp) - basgitaar en Jan 'Youbank' Joustra (multi instrumentalist) - keyboard en zang. Zaal is open vanaf 21.00 uur en de entree kost tien euro in de voorverkoop en vijftien euro aan de zaal.


Workshop

SINDEREN - Anna Kemp van NatuurlijkBUITEN verzorgt op zaterdag 27 januari een workshop tuinvogels herkennen aan de Toldijk 11 in Sinderen.

Meer dan veertig vogels worden zowel in beeld als geluid behandeld. Tevens krijgt men allerlei tips om meer vogels in uw tuin te krijgen. Het is handig zelf een verrekijker mee te nemen. Kosten van de workshop zijn tien euro per persoon inclusief koffie, thee en roombotercake. Aanmelden kan via de site natuurlijkbuiten.nl of telefonisch via tel. 0315 236794.