Lineke Prinsen-van Geel  (50 jaar lid), Diny Hengeveld-Lammers  (45 jaar lid), Alie Kemink-Rougoor  (25 jaar lid), Annie Seesink-Kummeling (40 jaar lid). Foto: Frank Vinkenvleugel
Lineke Prinsen-van Geel  (50 jaar lid), Diny Hengeveld-Lammers  (45 jaar lid), Alie Kemink-Rougoor  (25 jaar lid), Annie Seesink-Kummeling (40 jaar lid). Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Jubilarissen bij Vrouwen van Nu gehuldigd

DINXPERLO/DE HEURNE - Vrouwen van Nu Dinxperlo / De Heurne heeft een interessant jaarprogramma voor de boeg. In de jaarvergadering werd het programma bekend gemaakt en werden vier leden gehuldigd vanwege hun lidmaatschapsjubileum.

In de jaarvergadering op 18 januari brachten de leden van de tuinclub De Tuinwroeters een mooie presentatie over hun activiteiten van de afgelopen twintig jaren. In het komende jaar staan een muziekavond met The Hohner Boys, een cabaretavond, een presentatie Bloemen in de kunst, maar ook een medisch onderwerp op het programma. Dit is een greep uit de diverse activiteiten. Behalve op de afdelingsavonden komen veel leden in een gemoedelijke sfeer bij elkaar en zijn actief bij de tuinclubs, de leeskringen, de fietsclub, handwerken en textiele werkvormen en het breicafé. De commissie Lief en Leed is actief waar dat nodig is. Tijdens de jaarvergadering werden vier jubilarissen op passende wijze gehuldigd. Meer informatie op de website.


www.vrouwenvannu.nl/dinxperlo


Workshop Groei en Bloei:

berkenbezems maken

AALTEN - Op zaterdag 17 februari houdt Groei en Bloei een workshop berkenbezems maken. Onder begeleiding van een ervaren bezemmaker kan men een originele berkenbezem - of meer dan één - maken. Er kan die middag gekozen worden uit grote bezems en kinderbezems. Deze workshop wordt gehouden bij Theetuin Rensink aan de Tammeldijk 4 in Aalten. Het begint om 13.30 uur en inloop is vanaf 13.00 uur. Ongeveer 16.30 uur eindigt de workshop. Voor deze workshop mag u zelf een snoeischaar meebrengen. De kosten van deze workshop zijn voor leden 20 euro en voor niet-leden 22.50 euro. Tot 10 februari kan men zich aanmelden bij Judith Sluiter-Boomkamp via tel. 06-23249223 of pr.gbaalten@gmail.com.