West of Eden. Foto: PR/West of Eden
West of Eden. Foto: PR/West of Eden Foto:

West of Eden op boerderij 't Westendorp

IJZERLO - De Zweedse band West of Eden treedt op donderdag 5 april op bij Boerderij 't Westendorp. Deze topband speelt Keltische muziek. Van folkrock, klassieke en moderne folksongs tot traditionele jigs en reels. Hoewel West of Eden niet uit Ierland of Schotland komt, draait de band al jarenlang mee in de top van de Keltische folk. Zoals ze zelf zeggen: ze mogen dan in Zweden zijn geboren, ze zijn Keltisch in hart en ziel.

De band rondom broer Martin en zus Jenny Schaub is een levendige band die live het best tot z'n recht komt. Ze hebben de top niet alleen bereikt door hun geweldige zang en muziek, maar ook door hun prachtige zelfgeschreven songs. Jenny speelt accordeon, Martin gitaar en keyboard. De andere muzikanten in West of Eden zijn Lars Broman (viool), Ola Karlevo (drums en percussie) en Martin Holmlund (contrabas). West of Eden speelt zowel in grote theaters en op festivals als in kleinere settings, zoals nu in Aalten. Tijdens hun 20-jarige bestaan brachten ze acht cd's uit, waarvan ze er ongetwijfeld een aantal meenemen. Informatie en muziek: www.westofeden.com.

Entreeprijs voor dit concert bij Boerderij 't Westendorp bedraagt 15 euro. Aanvang is om 20.00 uur. Wel graag even vooraf aanmelden via joke.ruesink@hotmail.com of tel. 0543 466294.