De nieuwe schommel op de Vriezenkamp. Foto: Waltraud Wensink
De nieuwe schommel op de Vriezenkamp. Foto: Waltraud Wensink

Nieuw speeltoestel op de Vriezenkamp

DINXPERLO - Op de Vriezenkamp zijn de buurtkinderen blij met het nieuwe speeltoestel. Het is gelijk al een succes.De (groot)ouders zitten er gezellig op een bankje bij en de kinderen genieten volop van de lentezon op hun nieuwe speeltoestel, een zogenaamde nestschommel.


Bootcampclinic in IJzerlo

IJZERLO - Op dinsdag 24 april start CGV Aktief in IJzerlo weer een tienweekse bootcampclinic. Bootcamp is voor iedereen die graag buiten sport en daarmee conditie en kracht wil opbouwen. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen, dus deze clinic is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bootcamp is een unieke sportbelevenis!

Vanaf 24 april, tien weken lang, iedere dinsdagavond vanaf 18.45 uur. Een uur lang samen de omgeving van IJzerlo verkennen door middel van leuke work-outs. De start is bij 't Dorpshuus, Thijsweg 19 en de kosten voor de gehele clinic zijn 35 euro.

Ook is er dit jaar een clinic op zaterdagochtend om 9.00 uur. Deze zal vijf keer worden gegeven, waarvan de eerste keer op 12 mei. De overige datums en meer informatie zijn te vinden op www.ijzerlo.nl/verenigingen/cgv-aktief.

Daarnaast is het mogelijk om een enkele keer mee te doen, voor 4,50 euro per keer. Opgeven of meer informatie: Mindy van Eerden, 06-11891216 of via cgvaktief@gmail.com.