Bus naar concert Psalm 150

DINXPERLO - In het pinksterweekend op zondagavond 20 mei geeft Fanfareorkest Psalm 150 Dinxperlo een concert in het openluchttheater in Valkenburg. In de zomermaanden biedt dit prachtige theater een gevarieerd programma met (inter)nationale artiesten en musici uit diverse disciplines; klassiek, jazz, pop, dans, jeugdtheater en wereldmuziek. Psalm 150 zal hier samen met Vocal Chord, een Limburgs klassiek zanggezelschap, een theaterconcert verzorgen. Het programma is zeer gevarieerd. Van Queen tot Verdi, van La Traviata tot Kyteman.

Wie vanuit Dinxperlo naar dit concert wil, kan zich melden bij Psalm 150. Bij voldoende aanmeldingen regelt Psalm 150 een bus die bezoekers, tegen een kleine vergoeding, op 20 mei naar Valkenburg en weer terug brengt. Graag zo spoedig mogelijk aanmelden door een mail te sturen naar pr@psalm150.nl, of neem contact op met Anneke Wisman via 06-23442080.

Vroegboekkaarten voor het concert (van vijftien euro, beperkt beschikbaar) zijn nu te verkrijgen via de website van het openluchttheater Valkenburg. Reguliere kaarten kosten twintig euro. Het concert begint om 20.30 uur.


Middagje buitensport voor kids

DE HEURNE - Op woensdag 2 mei houdt Try-Out Sport een middag vol met buitensportactiviteiten.

Deze actieve middag is voor alle kinderen van ongeveer 8 tot en met 14 jaar. De middag is van 13.30 tot 16.00 uur aan de Bargerdijk 2, De Heurne. Deelname kost tien euro per kind. Informatie is verkrijgbaar via info@tryoutsport.nl of 06-10816340.