Gala Schaersvoorde Dinxperlo op 12 juni

DINXPERLO - Ook dit jaar sluiten de examenkandidaten hun schoolloopbaan af met een spetterend galafeest bij Old Dutch, en wel op dinsdag 12 juni. Het gala van Schaersvoorde Dinxperlo vindt traditiegetrouw plaats op een mooi moment. De leerlingen hebben elkaar al een paar weken niet meer gezien want op 24 mei was het laatste examen; dit jaar was dat Nask (een combinatie van natuur- en scheikunde). Bovendien is het op de vooravond van de dag van de uitslag! Er wordt 's avonds dan ook altijd druk gespeculeerd over de vraag: gezakt, een her of geslaagd? Maar dat mag de pret niet drukken, iedereen kan op die avond nog ontspannen genieten van het galafeest! Dit jaar hebben we voor onze leerlingen weer een gezellige activiteit in petto!

Ook woensdag 13 juni 2018 is een speciale dag. Alle leerlingen krijgen telefonisch bericht of ze geslaagd zijn. Dan kan de vlag en tas in top en komen de leerlingen om 16.00 uur op school om hun cijferlijst op te halen. Ook aan deze bijeenkomst zit dit jaar een bijzonder feestelijk tintje! We hopen dat er veel Dinxperloƫrs langs de route staan om onze leerlingen te begroeten en te bewonderen en natuurlijk rekenen we bij Old Dutch op veel bekijks! Dat mag rijen-dik zijn.

De route is als volgt: opstellen bij Sportcentrum Het Blauwe Meer, Beggelderdijk, Burg. Haverkampstraat, Kerkstraat, Hogestraat, Kwikkelstraat, Heelweg, Keupenstraat, Europastraat, Aaltenseweg, rondje rotonde, Terborgseweg, rondje rotonde (Stenen Duker), Terborgseweg, Maurits Prinsstraat Old Dutch. De route vertrekt om 19.00 uur. Aankomst rond 19.30 uur bij Old Dutch.