Beeldentuin de Holdrost. Foto: PR
Beeldentuin de Holdrost. Foto: PR Foto:

Nieuwe beelden te zien in tuin De Holtdrost

DE HEURNE - Op zaterdag 16 juni heeft beeldentuin De Holtdrost in De Heurne haar poort weer geopend voor publiek. De toegang is gratis en de bezoeker kan genieten van 61 beelden in de mooi aangelegde tuin en vijftig beelden in de binnenexpositieruimte.

Het vorige expositiejaar mocht de pas geopende beeldentuin ruim 1300 bezoekers verwelkomen. Dit nieuwe expositiejaar zijn 90 procent van de beelden nieuw en is de oorspronkelijke groep van vijf kunstenaars toegenomen met nog eens zes kunstenaars waaronder twee Duitse gastexposanten.
Naast aandacht voor de beeldende kunst en de tuin is er ook met regelmaat ruimte voor muziek, zang en dichtkunst. In de agenda op de website www.beeldentuindeholtdrost.nl kan men zien welke bijzondere activiteit er op enig moment te bewonderen is.
Groepen kunnen op aanvraag apart een bezoek aan de tuin brengen op woensdag en donderdag. Een telefoontje naar 06-53510121 of een mail naar ansguidio@gmail.com is genoeg. De beeldentuin De Holtdrost ligt aan de Geunstraat 2 in De Heurne en is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.