Boerengolf competitie in De Heurne

DE HEURNE - De derde wedstrijd van de Boerengolf Competitie Oost 2018 heeft vorige week plaats gevonden, in De Heurne. Dit gebeurde op de Vorstergolfbaan van de Familie Keuper, 't Vorster aan de Lage Heurnseweg 30.

De Boerengolfcompetitie Oost bestaat uit zes wedstrijden die worden gehouden op verschillende wedstrijdbanen. Dit jaar strijden 23 teams in twee verschillende klassen om de titel. De Vorstergolfers doen zelf mee met vier teams.
Na de koffie gingen alle teams naar hun eigen startpunt, zodat de wedstrijd rond kwart over tien kon beginnen. De baan was voor deze wedstrijd bewust een stuk langer gemaakt. Boerengolfteam Lievelde 2 werd winnaar deze dag. De teamleden hadden in totaal maar 72 slagen nodig om rond te komen. Het beste thuisteam werd Vorster 1 met 94 slagen. Na afloop van de wedstrijd was het nog lang gezellig onder genot van een hapje en een drankje.
De Vorstergolfbaan is het hele jaar door geopend op afspraak. Voor verdere informatie kan men contact opnemen met de familie Keuper, tel: 0315-651455 / 0623568426 of kijk op de landelijke website, www.boerengolf.nl.