Muziek Maak Je Zelf bij Psalm 150. Foto: PR
Muziek Maak Je Zelf bij Psalm 150. Foto: PR Foto:

Inschrijven bij Psalm 150 voor Muziek Maak Je Zelf

DINXPERLO - Kinderen ouder dan acht jaar kunnen zich weer opgeven voor de nieuwe cursus 'Muziek maak je zelf!'. In deze cursus leren de kinderen spelenderwijs de basisbeginselen van het muziek maken en maken ze kennis met het fanfareorkest en alle instrumenten.

Na achttien weken mogen ze al een instrument uitkiezen om te gaan bespelen. De ervaringen van kinderen uit voorgaande jaren zijn zeer positief. Tijdens de seizoensafsluiting op 13 juli 2018 laten de leerlingen van dit jaar horen wat ze allemaal hebben geleerd.
De nieuwe cursus begint in september en de bijeenkomsten vinden elke vrijdag plaats van 18.00 tot 19.00 uur. De lessen worden gegeven door Ruben van Schijndel. Opgeven kan tot en met maandag 27 augustus en kan via het opgaveformulier op www.psalm150.nl. Voor meer informatie of vragen kan men contact opnemen met Elles Westerveld: jeugdzaken@psalm150.nl.
Heeft het kind muzieklessen gehad op school en is het er al helemaal uit welk instrument het wil gaan bespelen? Ook dan kan een kind lid worden van Fanfare Psalm 150 Dinxperlo: Het nieuwe jeugdlid krijgt dan – bij voldoende beschikbaarheid – een instrument van Psalm 150 en kan dan in september meteen beginnen op de muziekschool. Neem hiervoor ook contact op via jeugdzaken@psalm150.nl.