Tonny Stroet, Hans Vreemann, Marcel Ruesen, Peter Koenders, Stef Bolwerk (vlnr). Foto: Frank Vinkenvleugel
Tonny Stroet, Hans Vreemann, Marcel Ruesen, Peter Koenders, Stef Bolwerk (vlnr). Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Foto:

'Biljartje leggen', recreatief of in competitie-verband

BREEDENBROEK - Tonny Stroet en Stef Bolwerk zijn van plan om in Breedenbroek na jaren weer een 'biljart-(recreanten) team' op te richten voor liefhebbers die vroeger misschien al wel eens gespeeld hebben en het nu ook weer zien zitten om te spelen. Inmiddels is er al één team dat competitie gaat spelen maar een recreantenteam zou een mooie aanvulling zijn. Dat ze dan misschien zelfs ook nog eens competitie gaan spelen wordt hierbij niet uitgesloten, maar is zeker geen must.

Er zijn diverse mogelijkheden, ook wat de dagen betreft. Als men een een keer niet, kan moet dat geen probleem zijn. Tonny wil het een en ander wel regelen. Hij neemt het maken van een mooi speelschema graag op zich. "Maar in mijn hoofd ben ik al wel een aantal taken aan het delegeren naar de huidige leden, alleen weten die dat nog niet. Want ook al zou ik willen, ik kan helaas niet alle functies tegelijk blijven uitoefenen, ik ben al druk zat. Het gaat hierbij ook nog om een stuk ontspanning en er even lekker uit zijn." Stef beaamt Tonny's woorden. Zij zijn ze het er over eens: 'meedoen' is erg belangrijk en dat staat toch echt wel centraal in dit verhaal.
Tonny: "Medio september gaat het seizoen van start maar eerst maar eens kijken of er belangstelling is voordat we het hele circus opstarten. Het hoeft ook niet per se wekelijks te zijn dat men komt biljarten. Ik wil benadrukken dat iedereen van harte welkom is om zich aan te sluiten bij ons recreatieve team. Maar ook wie wel competitie wil spelen is welkom. En als je een beetje balgevoel hebt en niet dwars door het laken heen steekt dan zijn ook vrouwen welkom, waarom niet? Er zijn zelfs nog meer opties. Bijvoorbeeld als familieteam meedoen, of als buren, of misschien als vriendenclubje of oud-collega's, alles kan en mag. Stef en ik nodigen iedereen uit Breedenbroek en omliggende dorpen uit om bij ons aan te sluiten als ze daar zin in hebben."
Voor meer info of aanmeldingen kan men contact opnemen met Tonny Stroet, via tel. 0610384480 of tmwjstroet@kpnmail.nl.