Irene van der Aart gaat 'De Boer Op'. Foto: PR
Irene van der Aart gaat 'De Boer Op'. Foto: PR

Theaterdate met Irene van der Aart: 'De Boer Op'

DINXPERLO - Klein Theater Dinxperlo opent vrijdag 28 september om 20.15 uur het theaterseizoen met een 'theaterdate' met Irene van der Aart. Zij speelt haar cabaretprogramma De Boer Op.

Terwijl de zon al weken straalt planden de directeuren van alle Oost-Gelderse theaters een date. Een theaterdate, waarbij ze samen uitkijken naar een gloednieuw theaterjaar!
Want allemaal branden zij van nieuwsgierigheid naar de geboekte voorstellingen. Ook verheugen ze zich nu al op het weerzien met fantastische cabaretiers, muzikanten, acteurs en niet in de laatste plaats met het publiek.

Het theaterseizoen 2018-2019 barst los en dat moet gevierd worden. Dat doet het Klein Theater Dinxperlo met een heerlijke theateravond waarvan de entree slechts tien euro is. In Dinxperlo wordt er op vrijdag 28 september een vrolijke avond van gemaakt met de voorstelling De Boer Op van Irene van der Aart.
Deze avondvullende voorstelling vol spitse humor en verbazingwekkende observaties gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, koeienvangen, gemoedelijkheid en rust op het platteland en de verleidingen van de stad. Over het beste van twee werelden. Over hoe het leven met een boer echt is. Met gratis tips voor stadse vrouwen die er over denken om verkering te zoeken met een boer...

Kaarten kunnen worden besteld via www.kleintheaterdinxperlo.nl.