Senioren spelen onderling toernooi. Foto: PR
Senioren spelen onderling toernooi. Foto: PR

Mixtoernooi voor senioren AZSV

AALTEN - Op zaterdag 7 januari werd, voorafgaand aan de traditionele nieuwjaarsreceptie, een 7 tegen 7 mixtoernooi voor senioren georganiseerd. Ongeveer 60 voetballers en voetbalsters van de seniorenteams streden in poules van elk vier teams tegen elkaar. Organisator Wilbert Vreeman had de boel mooi door elkaar gehusseld, zodat de teams redelijk aan elkaar gewaagd waren.

Opvallend was wel dat de lagere herenteams wat mager vertegenwoordigd waren. Jammer, maar zeker een uitdaging voor de organisatie en de teamleiding om die voetballers er de volgende keer ook bij te betrekken. Het is gewoon heel gezellig en je leert ook weer eens andere mensen kennen.
Dave de Jong, de trainer van het eerste herenteam heeft aangegeven dat het 1ste vanaf volgend jaar ook mee gaat doen aan dit gemoedelijke toernooi. De organisatie juicht dit van harte toe. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden de vier winnaars bekendgemaakt. Portugal, Nederland, Spanje en Denemarken gingen er met de (bescheiden) prijzen vandoor.

Een bedankje voor organisator Wilbert, voor de vier scheidsrechters Tom Arink, Richard Siebenheller, Jan Wikkerink en Stef de Vries en voor de kantinebezetting Hans Deunk, Marco Rijks, Thea Lensink en Annemiek Lammers is zeker op zijn plaats.