Gimme Shelter. Foto: PR
Gimme Shelter. Foto: PR

Rolling Stones-coverband Gimme Shelter bij LSAmusic

AALTEN - In Oerkroeg Schiller vindt op zondag 7 april vanaf 15.00 uur een concert plaats van Rolling Stones-coverband Gimme Shelter.

De band Gimme Shelter is volgens velen de beste Rolling Stones coverband van Nederland. Bijna dertig jaar geleden ontstaan uit een mix van pure passie en toewijding aan de muziek van The Rolling Stones. De liefde voor deze muziek zorgt ervoor dat deze coverband de nummers echt en gedreven brengt. Dit onderscheidt Gimme Shelter van veel andere coverbands.

Anno 2019 staan ze nog steeds met een solide band op podia door het hele land van Limburg tot Lutjebroek. Het repertoire is door de jaren zo groot en divers geworden dat alle nummers spelen onmogelijk is. Maar de nummers worden vaak uitgezocht voor de gelegenheid waar gespeeld wordt.

De entree voor LSA donateurs en sponsoren is uiteraard gratis. Voor de overige muziekliefhebbers zijn er e-tickets te bestellen via de website www.lsamusic-aalten.nl. Ze kosten tien euro per persoon. Toegang uitsluitend met een geldig e-ticket of met een LSAmusic donateurskaart. Er is geen losse kaartverkoop.
Op zondag 2 juni wordt Hilltop Howlers verwacht.