Gerdienke Regeling en Maureen Lammers (rechts) nemen de organisatie van de collecte voor Kinderhulp in Aalten voor hun rekening. Foto: PR
Gerdienke Regeling en Maureen Lammers (rechts) nemen de organisatie van de collecte voor Kinderhulp in Aalten voor hun rekening. Foto: PR Foto:

Collecte Kinderhulp

AALTEN - Gerdienke Regeling en Maureen Lammers nemen vol enthousiasme de organisatie over van Janneke Fles en Jacomein Hamhuis voor de collecte voor het Nationaal Fonds Kinderhulp in Aalten. Samen met een groep collectanten gaan de vrijwilligers collecteren in de week voor Pasen.Wie de collectant onverhoopt mist, kan alsnog doneren via sms, door 'geluk' te sms'en naar 3444. Wie wel wil helpen met collecteren, kan bellen of appen naar 06-34136785.


Mama Café in bieb:
'Ouder- & peuterdans'

AALTEN - Op woensdagmorgen 17 april zal Magali Tiemersma van DanzArte Dansschool het Mama café in de Bibliotheek Aalten bezoeken. Zij laat de ouders met hun kindje kennismaken met ouder- & peuterdans. Dé manier voor je peuter om zijn energie een plekje te geven. Tijdens deze gezellige ochtend staan dans en muziek centraal.

Dansen, rennen, springen, swingen, stuiteren. Peuters hebben veel energie en die komt er regelmatig uit. Om ze ruimte te bieden hun energie een plekje te geven, biedt DanzArte Dansschool ouder- & peuterdans aan. Magali Tiemersma is een allround danser en mede-eigenaar van de dansschool. Zelf danste ze al op jonge leeftijd en nu wil ze het plezier van dansen overbrengen op anderen.

Tijdens het Mama Café op 17 april is er volop ruimte voor de peuter om zich vrij te bewegen. Het kindje wordt gestimuleerd en geprikkeld om zijn of haar eigen fantasie en creativiteit te ontdekken. Door te dansen en naar muziek te luisteren gebeurt dit al snel. Op deze ochtend staan het plezier en vertrouwen en de veiligheid van iedere peuter centraal. Natuurlijk zijn mama's met baby's tijdens deze ochtend ook van harte welkom. Zij kunnen samen met hun baby gewoon meedansen. Alle mama's zijn met hun kindje welkom in het Mama Café in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10.

Het Mama Café wordt gehouden op woensdag 17 april van 10.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en is gratis en voor iedereen toegankelijk.