Mama Café in bieb over 'Gezonde voeding voor jonge kinderen'

AALTEN - Marloes Schennink bezoekt op woensdagmorgen 19 juni het Mama Café in de Bibliotheek Aalten bezoeken. Zij is kinderdiëtiste en spreekt over gezonde voeding voor jonge kinderen. Wat is goede voeding en welk eten kan men een kindje het beste voorzetten? Schennink geeft op deze ochtend tips en adviezen. Uiteraard krijgen ouders ook de gelegenheid om zelf (persoonlijk) vragen te stellen.

Marloes Schennink is kinderdiëtiste bij Yunio. Zij heeft zich gespecialiseerd in de voeding van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar. Ze kan veel vertellen over gezonde voeding voor jonge kinderen en weet exact welke voedingsstoffen belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen.

Tijdens het Mama Café op 19 juni worden onderwerpen besproken als: welk eten is gezond voor kinderen? Welk broodbeleg wordt geadviseerd? Hoe zit het met suikers en met zoetstoffen? Welke vetten zijn gezond en noodzakelijk en welke kan men beter laten staan? Veel vragen die ouders van jonge kinderen zichzelf stellen. De kinderdiëtiste gaat gedurende de ochtend op al deze onderwerpen in en biedt gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het Mama Café in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10, wordt gehouden op woensdag 19 juni van 10.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en is gratis en voor iedereen toegankelijk.