Kampioenen Altec

AALTEN - Afgelopen weekend vonden na ruim een week tennis op sportpark 't Geurken de finales plaats van de clubkampioenschappen bij Altec in de single en de mix dubbel.

In de heren enkel 4 won routinier Paul Jan Zomer verrassend van clubtalent Naud Aversteeg met 6-0, 7-5. Na een eenzijdige finale trok stylist Zomer tegen hardhitter Aversteeg bekeken de overwinning naar zich toe. Zo kwam na drie clubkampioenschappen op rij een voorlopig einde aan de heerschappij van jongeling Naud Aversteeg (18). Bij de dames in de hoogste categorie won Hanne ter Hedde met 6-0, 7-6 van Silke Jacobs. De gemengd dubbel 5 was een onderonsje tussen jeugd en routine, die door de jeugd in hun voordeel werd beslist: Ruben Houwer en Hanne ter Hedde wonnen met 6-4, 7-6 van Jeroen Arentsen en Anneke Betting. Bij de jeugd tot en met 17 jaar was Boris ter Hedde voor de derde keer op rij de sterkste en mag hij de wisselbeker houden. Hij won in de finale met 7-6, 6-0 van Rensqe Ticheler. Bij de allerkleinsten was Sven Kempink (9) met 4-0, 4-1 te sterk voor Liske Weikamp (11). Komende zondag 30 juni vindt bij Altec op sportpark 't Geurken het mini & maxi-toernooi plaats, van 10.00 tot 14.00 uur, iedereen is welkom.