Workshop 'Wandelen met de smartphone'

AALTEN/ DINXPERLO - Op donderdag 22 augustus kan men in de Bibliotheek Aalten terecht voor de workshop ‘Wandelen met de smartphone’. Tijdens deze twee uur durende workshop wordt uitleg geven over het gebruik van een telefoon als men onderweg is.

Een telefoon kan heel handig zijn wanneer men op pad is. In deze workshop wordt uitgelegd hoe een telefoon als navigatie kan fungeren, maar ook hoe men opzoekt waar men is, of hoe anderen dit kunnen zien. Een wegenboek op zakformaat. De Bibliotheek organiseert deze workshop, in samenwerking met Kruiswerk en iPad4senior, speciaal voor senioren. In een kleine groep van maximaal acht personen wordt er uitleg gegeven en er is ruimte voor oefening. Zo leert iedereen leuke adressen onderweg te vinden en verdwaalt men niet.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij de workshop van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10. De kosten hiervoor zijn achttien euro per persoon. Leden van de Bibliotheek en Kruiswerk krijgen drie euro korting en dus betalen vijftien euro per persoon. Men moet zich van tevoren wel inschrijven. Dit kan op www.achterhoeksepoort.nl, www.kruiswerk.nl of in een van de vestiging en van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.