Cursus Windows 10 in Bibliotheek

Cursus Windows 10 in bibliotheek

AALTEN - Op dinsdag 3 september start in de Bibliotheek Aalten de vierdelige cursus ‘Windows 10’. De cursisten wordt geleerd om te gaan met de geheel nieuwe inrichting van dit programma.

Aangezien Microsoft stopt met ondersteuning van de oudere versies van Windows voelen nogal wat gebruikers zich gedwongen om Windows 10 te gaan gebruiken. Maar dit betekent ook dat ze moeten leren werken met een geheel nieuwe inrichting van het besturingsprogramma. Onderwerpen die in de cursus uitgebreid aan bod komen zijn dan ook het inrichten van het beeldscherm, het aanmaken van gebruikers, het koppelen van toestellen en het aanleggen van verbindingen. Daarnaast leren de deelnemers e-mail en tekstverwerkers te gebruiken. Ook Windows Store en Internet Explorer krijgen volop aandacht.
De Bibliotheek organiseert deze cursus speciaal voor senioren, in samenwerking met Kruiswerk en iPad4senior. De lessen zijn op de dinsdagen 3, 10, 17 en 24 september van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Aalten (Hogestraat 10). Deelname kost 70 euro. Leden van de Bibliotheek of Kruiswerk krijgen 10 euro korting. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort en op onderstaande websites.


www.achterhoeksepoort.nl
www.kruiswerk.nl