'Kind & Media' als thema bij Mama Café in bieb

AALTEN - Tijdens het Mama Café op woensdag 4 september in Bibliotheek Aalten is er aandacht voor jonge kinderen en online media. In een workshop, die gericht is op kinderen van 0 tot 6 jaar, krijgen ouders de gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen. Daarnaast krijgen ze tijdens deze ochtend tips en adviezen om zelf het mediagebruik van hun kinderen in de hand te houden.

Kinderen komen steeds eerder met online media in aanraking. Het is voor ouders soms lastig het mediagebruik van hun kind te reguleren, want wanneer is het te veel? Waar kun je je kindje met een gerust hart naar laten kijken? Hoe kun je zorgen dat je kind veilig online gaat en wat zijn de mogelijkheden van diverse apps?
Tijdens de workshop geeft Leonne Tempels antwoord op deze vragen. Ook laat zij zien wat digitale prentenboeken zijn en hoe boeken met een app tot leven kunnen komen.
Wie ook weleens twijfelt over het gebruik van online media bij zijn of haar kind en antwoord wil op alle vragen omtrent dit thema kan op woensdag 4 september van 10.00 tot 11.30 uur naar de Aaltense bibliotheek aan Hogestraat 10. Het Mama Café is gratis en voor iedereen toegankelijk. Let op: het Mama Café is voortaan iedere eerste woensdag van de maand in de Bibliotheek Aalten. De bijeenkomst bij Speeltuin Robbedoes vervalt.