Aaltenaren maken kans op miljoenen in spelshow

LICHTENVOORDE – Vijftig inwoners van Aalten uit postcodegebied 7122 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in de tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Met de Postcode Loterij wonnen zij een studioplaats in de spelshow gepresenteerd door Linda de Mol. Of de Aaltenaren met grote geldprijzen naar huis gaan, is zondag 22 september te zien op SBS6, van 20.00 tot 21.30 uur.

De Aaltenaren zijn niet de enigen die meedoen in deze spelshow. Zij gaan de strijd aan met inwoners van negen andere wijken uit Nederland. Van de vijfhonderd aanwezigen zal één de studio verlaten als miljonair. Die persoon zal deelnemen in het 'Gouden Koffer Spel'. Door koffers te openen maakt de finalist kans op geldbedragen die kunnen oplopen tot vijf miljoen euro.
"Ik heb er hartstikke veel zin in. Ik ben nog nooit bij een opname van de Miljoenenjacht geweest. Van tevoren ga ik wel een limiet bepalen en beslissen tot welk geldbedrag ik ga spelen", vertelt de 59-jarige Dick uit Aalten, "Mijn vrouw en ik hebben eigenlijk niets te wensen, dus ik ben tevreden met wat ik eventueel win."