Op de beurs is, net als vorig jaar, volop informatie verkrijgbaar. Foto: Frank Vinkenvleugel
Op de beurs is, net als vorig jaar, volop informatie verkrijgbaar. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Foto:

50-Plusbeurs voor gemeente Aalten

50-Plusbeurs voor gemeente Aalten

DINXPERLO - Op donderdag 3 oktober houden de gezamenlijke ouderenbonden van Aalten en Dinxperlo in samenwerking met Dinxpers Belang wederom een grote 50Plusbeurs. Zij organiseren dit bij gelegenheid van de Nationale Dag van de Ouderen.

Onder het motto 'Koop in de vreemde niet wat uw eigen omgeving u biedt' nemen ongeveer veertig standhouders deel aan deze beurs. Middenstanders, stichtingen en verenigingen laten zien wat ze te bieden hebben. Zij presenteren goederen, geven demonstraties en adviseren op hun specifieke terreinen.

De beurs is zeer divers, er is van alles te zien en te beleven. Bezoekers kunnen informatie inwinnen over brandveilig wonen, het maken van portretten, het repaircafé, een reisbureau, het Internetcafé, beter horen en zien, mantelzorg , tuinonderhoud, het doen van bankzaken, veilig deelnemen aan het verkeer, juweliers, klokkenmakers, edelsmeden, maaltijdverzorging, sierbestrating, e-bikes, lingerie, ouderenbonden, woninginrichting en acupunctuur. Dit is slechts een kleine greep uit het grote aanbod.

De beurs wordt gehouden in het Kulturhus, Maurits Prinsstraat te Dinxperlo en duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur. De beurs is bestemd voor iedereen en is gratis toegankelijk (consumpties voor eigen rekening).