Dilsoz Amin. Foto: PR
Dilsoz Amin. Foto: PR

Workshop Irakees koken bij De Dam

AALTEN - Figulus Welzijn houdt op woensdag 16 oktober een workshop 'Kennismaking met Irakese keuken' onder leiding van Dilsoz Amin, één van de cultuurverbinders van de gemeente Aalten. De workshop is van 17.00 tot 20.00 uur in De Dam aan de Damstraat.

De workshop is bedoeld om buurtbewoners en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de Irakese cultuur en tradities, door samen te koken en te eten onder leiding van Dilsoz Amin. Koken is Dilsoz's passie. Zij vindt het leuk om mensen te laten kennismaken met haar culturele achtergrond, waarbij samen eten verbindt.
Onder het genot van een kopje thee is er tijd en ruimte om allerlei culturele overeenkomsten en verschillen met elkaar te bespreken. Na afloop van de workshop krijgen de deelnemers de recepten mee naar huis om thuis uit te proberen en te delen met anderen. Dilsoz nodigt iedereen van harte uit om samen met haar te gaan koken.
De kosten van de workshop zijn 7,50 euro. Opgave is mogelijk via Anneke Visser, Figulus Welzijn. a.visser@figulus-welzijn.nl of tel. 06 20 49 44 29.