De toneelgroep van Hou en Trouw Dale. Foto: PR
De toneelgroep van Hou en Trouw Dale. Foto: PR Foto:

Toneelavond Hou en Trouw Dale

AALTEN - Op vrijdag 18 oktober wordt er een toneelavond gehouden door Oranjevereniging Hou en Trouw Dale. In 't Romienendal wordt het toneelstuk 'Een paar tinten vrolijker graag' opgevoerd.

Het toneelstuk gaat over een kledingwinkel, die op het punt staat failliet te gaan. De enige redding is een Franse mode ontwerpster. Zij moet de nieuwste kledingcollectie, die geshowd gaat worden, kopen. De schilders zijn al wekenlang de winkel aan het schilderen. Alleen kan de eigenaresse hen niet betalen, omdat het geld op is. Dit tot grote ergernis van de echtgenotes van de schilders. Er is ook geen geld voor mannequins, presentator of fotograaf. Als de Franse modeontwerpster laat weten een dag eerder te komen, slaat de paniek toe. Hoe gaan ze dit oplossen??

Iedereen is van harte welkom op 18 oktober in 't Romienendal. De zaal is open om 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur. De entree kost voor kinderen tot en met 16 jaar 2,50 euro en vanaf 17 jaar betaalt men zes euro per persoon. In de pauze zal er een verloting worden gehouden.