Ondanks goed spel verlies voor Aladna/De Issel

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben beide wedstrijden in de dubbele ontmoeting met Melynas niet weten te winnen. De tegenstander uit Brummen had de voorgaande wedstrijden met ruime cijfers weten te winnen dus op voorhand zou het wel eens een lastige opgave kunnen worden. In de inhaalwedstrijd op donderdagavond speelde Aladna/De Issel goed korfbal en kon tot halverwege de tweede helft Melynas goed partij bieden, 10-10. Daarna kwam het keerpunt in de wedstrijd waarbij Melynas in korte tijd een flink aantal kansen kreeg en die bijna allemaal wist te benutten. Eindstand 12-17. Een paar dagen later stond in Brummen de uitwedstrijd op het programma voor Aladna/De Issel. Ook deze wedstrijd speelde Aladna/De Issel goed korfbal en kwam het in de eerste helft op een 1-4 voorsprong. Aan het einde van de eerste helft kwam Aladna/De Issel wat moeilijker tot scoren en kwam Melynas dichterbij. Bij de rust was het verschil nog meer 1 doelpunt, 4-5. Meteen aan het begin van de tweede helft boog Melynas die achterstand om naar 6-5. Aladna/De Issel keek vervolgens de gehele tweede helft tegen een achterstand aan en ging met een 12-10 nederlaag van het veld.