Sing4Jesus. Foto: PR
Sing4Jesus. Foto: PR Foto:

Poppenspeler en kinderkoor treden op in Aalten

AALTEN - Matthijs Vlaardingerbroek, christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar, is uitgenodigd om langs te komen voor een kinderdienst bij christengemeente de Meiberg.

Matthijs houdt ervan om met zijn creatieve kinderwerk en kindertheater anderen aan te bemoedigen, uit te dagen om na te denken, nieuwe inzichten te ontwikkelen, geïnspireerd en gesterkt te worden en met goede moed op weg te gaan; óp naar de rest van het avontuur in je leven. In het afgelopen jaar kwam Matthijs met een gloednieuwe voorstelling: SchatRijk, over de schatten van de discipelen; de belangrijkste lessen die zij van Jezus geleerd hebben. Deze zal hij op zondag 3 november spelen vanaf 11.00 uur in het gebouw van christengemeente de Meiberg, Meiberg 23 in Aalten.
Kinderkoor sing4Jesus zal ook medewerking verlenen, zij zullen tijdens deze kinderdienst een aantal liederen uit hun repertoire ten gehore brengen. Iedereen mag zich laten vermaken door spel en zang. Vanaf 10.45 uur staat de koffie en thee klaar. Voor de kinderen is er een beker ranja en tijdens de kinderdienst is er voor de kleinsten tot 4 jaar opvang aanwezig.