Lezing Nine Star Ki in Bibliotheek Ulft

ULFT/AALTEN - Op dinsdag 29 oktober komt Ellen Richardson-Stoltenborg uit Aalten langs in de Bibliotheek Ulft om een lezing te geven over de oosterse leer Nine Star Ki. De leer is een oude vorm van astrologie en laat ieders persoonlijke reactie op bepaalde situaties én relaties met andere mensen zien. Het geeft inzicht in de juiste voeding en de plaatsen in huis waar men zich lekker voelt. Deze ‘pelgrimstocht naar jezelf’ geeft handvatten voor een lekker en vitaal leven.

In 2018 schreef Ellen Richardson-Stoltenborg 5 boeken gebaseerd op de vijf elementen metaal, water, hout, vuur en aarde van de Nine Star Ki. Elk mens bestaat uit drie elementen, gebaseerd op het geboortejaar, geboortemaand en dag. Iedereen heeft alle elementen elke dag nodig om een rijk en vitaal leven te leiden. Tijdens de lezing wordt duidelijk waarom bepaalde karakters juist wel of niet bij elkaar passen, want alle elementen worden gevoed of leeg getrokken door een ander element.

Deze methode wordt al meer dan 5000 jaar toegepast in Zuidoost-Azië, waar het volledig is verweven met het dagelijks leven en zelfs wordt doorgevoerd in bedrijfsconcepten en strategieën.
De lezing op dinsdag 29 oktober is van 20.00 tot 22.00 uur naar de Bibliotheek Ulft, Hutteweg 24. De toegang voor deze lezing kost 7,50 euro; leden van de bibliotheek betalen vijf euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.achterhoeksepoort.nl.