Ondernemerscafé in Het Blauwe Meer

DINXPERLO/AALTEN - Op vrijdag 8 november zijn alle zzp'ers en kleine ondernemers uit Aalten, Dinxperlo en omstreken van harte welkom bij het ondernemerscafé Aalten bij Het Blauwe Meer aan De Kolk in Dinxperlo, van 16.00 tot 18.00 uur.

Het ondernemerscafé Aalten is vorig jaar in het leven geroepen door Jan Helmink, Jan te Winkel en Stefanie te Beest. "We willen graag ondernemers op informele en laagdrempelige manier kennis laten maken met elkaar, zodat je elkaar ook makkelijk kunt vinden als je elkaar nodig hebt", vertelt Jan Helmink.

Ondertussen zijn er een heel aantal succesvolle ondernemerscafés in Aalten en Bredevoort geweest. Stefanie te Beest vertelt daarover: "Het werd nu tijd om ook een Dinxperlose locatie te bezoeken, want we willen graag ook meer Dinxperlose ondernemers hierbij betrekken."

Bijzonder aan deze editie is dat burgemeester Stapelkamp en wethouder Veldhuizen zijn uitgenodigd om in gesprek te gaan over zzp'ers en kleine ondernemers in de gemeente Aalten. "Daarnaast houden we genoeg tijd over voor het informele gedeelte", aldus Jan te Winkel. "En uiteraard zijn net als altijd ook ondernemers van buiten de gemeente welkom." Aanmelden is gewenst, niet verplicht, en kan via de website.


OndernemerscafeAalten.nl