Dankbaar leven en Stembevrijding

LIEVELDE - Op zaterdag 2 november is er van 11.00 tot circa 14.30 uur weer een bijeenkomst van het Nederlands netwerk 'Dankbaar leven' in het Koptisch klooster in Lievelde. Dit keer heeft de bijeenkomst een bijzonder mooi thema: dankbaarheid en stembevrijding. Onder leiding van docente stembevrijding Marjolein van den Houten gaan de deelnemers op zoek naar de samenhang tussen zingen, verwondering en dankbaar zijn.

Hoe werkt het als je niet gewend bent om te zingen? Of als je denkt dat je helemaal niet kunt zingen? Zingen is iets dat van nature bij ons hoort en ieder mens heeft zijn eigen unieke stemgeluid. Er is weinig nodig om zingend dankbaar te zijn: stilte, één toon en verwondering. Stembevrijding gaat over: kan ik, durf ik mijn eigen stem in volheid te laten horen, precies zoals die op dit moment klinkt? En kan ik dan blij zijn en dankbaar?
Iedereen is van harte welkom. Om een idee te hebben hoeveel mensen er komen bij voorkeur van te voren aanmelden via dankbaarleven@yahoo.com of via 0639888305.