Aladna/De Issel wint laatste veldwedstrijd

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben de laatste wedstrijd van de najaars-veldcompetitie winnend afgesloten. In Zevenaar werd er met 8-13 gewonnen van Zwaluwen. Na een moeizaam begin waarin beide ploegen niet tot scoren kwamen nam Aladna/De Issel een ruime 0-5 voorsprong. Zwaluwen scoorde kort voor en na rust een aantal keren en kwam terug tot 4-5. Aladna/De Issel had het in die fase even moeilijk, maar scoorde op het juiste moment de 4-6. Daarna ging de ploeg weer beter spelen en liep het uit naar een 4-8 voorsprong. Een marge die in het restant van de tweede helft niet meer uit handen werd gegeven. Bij het eindsignaal van de scheidsrechter stond er 8-13 op het scorebord. Spelers die gescoord hebben waren deze wedstrijd Raymond Venemans(vier keer), Michiel Toebes(drie keer), Carieke Kuiperij (twee keer), Peter van Berkel, Ellen van den Brink, Dianne Heezen en Chantal Wissink. Voor de korfballers volgen er nu een aantal weken zonder wedstrijden om half november te beginnen aan de competitie in de zaal.