Bredevoort maakt geen vuist tegen Rekken

BREDEVOORT - Op een koude, regenachtige zondagmiddag stond voor Bredevoort de thuiswedstrijd tegen Rekken op het programma. Kijkend naar de ranglijst was dit een ware topper. Rekken stond namelijk eerste en Bredevoort tweede. Rekken had alle wedstrijden nog gewonnen, dus Bredevoort stond een lastige wedstrijd te wachten.

Het veld was door de neerslag moeilijk bespeelbaar geworden, dit resulteerde dat er gedurende de wedstrijd regelmatig spelers uitgleden. De eerste helft was voor Rekken, het uit-team wist de bal goed in de ploeg te houden en probeerde met verzorgd voetbal naar het doel van Bredevoort te werken. Bredevoort wist ervoor te zorgen dat Rekken weinig grote kansen kreeg, enkele schoten van afstand waren geen al te groot probleem voor keeper Ruben Anvelink. Bredevoort wist zelf aan de andere kant ook niet veel te creëren, ondanks dat de bal af en toe leuk heen en weer ging was de laatste bal vaak te onnauwkeurig om een daadwerkelijke kans te worden. Met een 0-1 stand werden de kleedkamers opgezocht. Bredevoort had de tweede helft meer bal en wist het spelletje goed te verplaatsen. Via de zijkanten wist het thuisteam enkele keren voor dreiging te zorgen, toch werd de keeper van Rekken niet echt in de problemen gebracht. Rekken loerde de tweede helft meer op de omschakeling. Het was dan ook uit één van deze uitbraken dat de 0-2 viel. Een lange bal viel tussen Bredevoortse verdediging en keeper. Een aanvaller van Rekken wist hier slim tussen te komen en schoot de bal met enige moeite binnen.De scheids floot af bij een 0-2 eindstand. Volgende week zondag moet Bredevoort uit naar Wolfersveen.