The Beatles Revival, ook te zien in Engbergen. Foto: PR
The Beatles Revival, ook te zien in Engbergen. Foto: PR

Programma Openluchttheater Engbergen bekend

VOORST - Het wordt weer een mooi en afwisselend seizoen in Openluchttheater Engbergen. Achter de schermen zijn de vrijwilligers druk geweest om het programma voor 2019 rond te krijgen. Dit jaar opnieuw, op veler verzoek, grotendeels tributes aan grote bekende bands of artiesten. Zo kan men in Engbergen genieten van Toto, Ramses Shaffy, the Beatles en the Cats.

De jongere generatie hoopt men aan te spreken met de muziek van Mumford & Sons. Ook ontbreekt de kindervoorstelling niet op zondag 30 juni waarbij kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang hebben.
Nieuw is komend seizoen een passe-partout. Daarmee heeft de bezoeker voor één voordelige prijs toegang tot alle zes de voorstellingen die worden georganiseerd door het theater zelf. Men kan er ook voor kiezen om donateur te worden.

Ook externe partijen hebben het theater weer gevonden voor mooie evenementen. Zo valt er veel te genieten bij Amfipop, de Schlagernacht, het Ulfts Mannenkoor en ook het Oktoberfest zal voor de tweede maal plaatsvinden. In juli is er voor het eerst een rock- en metalfestival.

De komende tijd worden er meerdere evenementen toegevoegd aan het programma. Een toneel-, zang- of muziekgezelschap dat gebruik wil maken van het Openluchttheater, kan altijd contact opnemen voor overleg over de mogelijkheden. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is reeds gestart via de website. Daar is ook het volledige programma, voor zover tot nu toe bekend, te vinden.


www.openluchttheater-engbergen.nl