De aanwezigen worden welkom geheten in het nieuwe kantoor. Foto: PR
De aanwezigen worden welkom geheten in het nieuwe kantoor. Foto: PR Foto:

Feestelijke opening wijkkantoor Dinxperlo

DINXPERLO - Op maandag 11 februari is het nieuwe wijkkantoor van woningcorporatie De Woonplaats in Dinxperlo feestelijk geopend. Uniek is de samenwerking met de huurdersvereniging Dinxperlo vanuit hetzelfde pand.

Vanaf 2 januari was het nieuwe pand aan de Hogestraat 81 al in gebruik, maar deze week is het wijkkantoor ook feestelijk geopend. Hier waren huurders, medewerkers van De Woonplaats en de huurdersvereniging bij aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kwamen ze een kijkje nemen in het pand. De huurdersvereniging Dinxperlo is begin februari ook ingetrokken in het kantoor aan de Hogestraat 81. Zo is alles wat verhuur van De Woonplaats in Dinxperlo betreft, op één centrale plek te vinden. Een unieke samenwerking tussen De Woonplaats en de huurdersvereniging.

In het wijkkantoor worden de spreekuren gehouden voor huurders van De Woonplaats. Het pand is maandag- en woensdagochtend tussen 08.45 en 09.15 uur geopend. De wijkbeheerder en consulent wonen voor Dinxperlo staan dan voor de huurders klaar. Buiten deze tijden kunnen ze terecht op afspraak.

Bij de huurdersvereniging Dinxperlo kunnen huurders elke eerste donderdag van de maand van 13.00 tot 13.30 uur terecht.