Het Gelders Opera en Operette Gezelschap komt naar De Pol. Foto: PR
Het Gelders Opera en Operette Gezelschap komt naar De Pol. Foto: PR Eigen foto, vrij van rechten

'Opera Meets Musical' in De Hofnar in Aalten

AALTEN - Een unieke mix van hoogtepunten uit musical, operette en opera klinkt op zaterdag 9 maart in Evenementencentrum 'De Hofnar' in Aalten. Een verrassende muzikale avond, verzorgd door het Gelders Opera en Operette Gezelschap uit Arnhem.

Zo worden onder meer ten gehore gebracht een selectie uit Aida/G.Verdi, Don Carlos/G. Verdi/ Les Contes d’Hoffmann/J. Offenbach met de prachtige aria van Olympia, Carmen/ G. Bizet met het prachtige veel bezongen nummer Votre Toast, selectie uit Romé et Juliette/ C. Gounod, Candide/L. Bernstein, Les Misérables/C.M. Schönberg, West Side Story, L. Bernstein met o.a. Maria en I feel Pretty en Sunday in the Park with George/S.Sondheim. Het koor staat onder de kundige leiding van Hans Lamers met aan de vleugel Chris Kok.

GOOG
Het GOOG, dat wekelijks oefent in Musis Sacrum in Arnhem heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Professionals waarderen de kwaliteit en de veelzijdigheid van het gezelschap. Dat bleek uit de medewerking aan een landelijke tournee, het Weens Operette Gala, met solisten als Marco Bakker en Selma Harkink en het Orchestra Particolare van Jan Stulen. Deze productie is meerdere malen uitgezonden op televisie. In 2014 haalde het GOOG opnieuw de media door de uitvoering van de operaproductie 'Eugen Onegin' van Tsjaikovski, waaraan de bekende Edese bariton Robbert Muuse meewerkte. In 2016 werd in een paar theaters een concert gegeven met als gastkoor het Volendams Operakoor. In 2017 was ook een glansjaar voor het gezelschap: voor twee uitverkochte theaters werd Carmina Burana van Carl Orff scenisch uitgevoerd. En recentelijk werd het gezelschap uitgenodigd om mee te werken aan het Kerstconcert van TV Gelderland. Dit werd uitgezonden vanuit de kerk in Zieuwent, die tot de laatste plaats was gevuld.
Het optreden in Aalten begint om 20 uur. Kaarten voor deze avond kosten 12,50 euro en zijn te bestellen bij boekhandel Messink en Prinsen (Landstraat 39, Aalten), boekhandel Meneer Kees (Landstraat 7 in Aalten), via de website van het streektheater Aalten en indien nog voorradig 's avonds aan de kassa van De Hofnar.
Meer informatie op onderstaande websites.

www.streektheateraalten.nl

www.goog.nl