Biljarters Ons Huis 1 en Ons Huis 5 in Gewestelijke Voorrondes

Biljarters Ons Huis 1 en Ons Huis 5 in Gewestelijke Voorrondes

DINXPERLO - Biljartvereniging Ons Huis heeft de reguliere competitie 2018-2019 met wisselende resultaten afgesloten.

In het oog springen de prestaties van Ons Huis 1 en Ons Huis 5. Het vlaggenschip Ons Huis 1 eindigde als tweede in haar poule, maar won een periodetitel. Het team heeft als periodekampioen van de C1 klasse de districtsfinale, onlangs gehouden in Eibergen, gewonnen in een halve competitie met twee andere periodekampioenen. Het team bestaande uit Roy Gierkink, Christiaan te Beest, Eddy Jansen, Ronny Geven en Wilfried Ebbers zal nu op zaterdag 11 mei spelen in de Gewestelijke Voorronde.
Ons Huis 5 deed het in de C3 klasse ook uitstekend. De spelers Jan Kingma, Frans Rengelink en Han Rutgers wonnen hun poule van vier ploegen en spelen nu ook op zaterdag 11 mei de Gewestelijke Voorronde. De winnaars daarvan spelen op 25 mei de Gewestelijk Finales en de winnaars daarvan in het weekend van 22 en 23 juni de Landsfinales in Nieuwegein. De resultaten van de overige teams van BV Ons Huis in hun klasse na een 'anderhalve' competitie: Ons Huis 2 - achtste plaats; Ons Huis 3 – derde plaats; Ons Huis 4 – zevende plaats; Ons Huis 6 - elfde plaats; Ons Huis 7 – zevende plaats: Ons Huis 8 – tweede plaats.
De competitie 2019-2020 begint in september. BV Ons Huis speelt haar thuiswedstrijden ook dan weer in Sportcafé De Peppel, Europastraat 2.