Muziek is ook al heel leuk voor baby's en peuters. Foto: PR
Muziek is ook al heel leuk voor baby's en peuters. Foto: PR Foto:

Ouders en Co in Bieb met als thema 'Muziek op schoot'

DINXPERLO - Op donderdagmorgen 16 mei zal muziekdocente Henne Hegman Ouders & Co in de Bibliotheek Dinxperlo bezoeken. Zij zal laten zien dat mama en haar kindje veel plezier kunnen beleven aan muzikale spelletjes. Tijdens deze gezellige ochtend zullen de spelletjes in het teken staan van het thema 'Ik ga met de trein'.

Baby's, dreumessen en peuters beleven veel plezier aan muzikale spelletjes. Bij papa, mama, opa of oma op schoot genieten ze volop. Maar er is meer mogelijk als het gaat om muziekspelletjes! Er kan ook bij gedanst en gezongen worden of gebruik worden gemaakt van (muziek)materiaal.
Tijdens Ouders & Co op donderdag 16 mei is er volop ruimte om te spelen, te dansen en te zingen met of zonder (muziek)materiaal. Samen even heerlijk genieten. Op deze ochtend boordevol muzikale spelletjes komen ook alle ontwikkelingsgebieden van het jonge kindje aan bod en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Natuurlijk zijn ook grootouders en pedagogisch medewerkers met (klein)kinderen van harte welkom. Ouders & Co is in de Bibliotheek Dinxperlo, Nieuwstraat 47, op donderdag 16 mei van 10.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en is gratis en voor iedereen toegankelijk.