De fietsroute van de maand mei passeert diverse mooi plekjes. Foto: B. Bruggink
De fietsroute van de maand mei passeert diverse mooi plekjes. Foto: B. Bruggink Foto:

Meimaand Fietsmaand bij VVV Dinxperlo

DINXPERLO - Afwijkend van eerdere publicaties houdt de VVV Dinxperlo, in het kader van Meimaand Fietsmaand, een fietstocht op zondag 19 mei.

Het is in de natuur al fantastisch mooi groen en het nodig uit om de fiets te pakken en er lekker op uit te gaan. Er is weer een mooie route gemaakt, richting Gaanderen over kerkepaden, en kleine weggetjes. De fietsers kunnen kiezen uit twee afstanden: een route van ongeveer 42 km, die met een extra lus erbij ongeveer 50 km lang wordt. Tijdens het fietsen kan de keuze nog gemaakt worden. Onderweg zijn er voldoende horecagelegenheden, ook is er een pauzeplek waar de deelnemers drinken en koek wordt aangeboden. Er is een extraatje toegevoegd aan deze route door middel van een fotopuzzel. De deelnemers krijgen afbeeldingen mee van foto's die onderweg gemaakt zijn, met de vraag waar deze foto's gemaakt zijn. Onder de inzenders van de goede oplossingen wordt een leuk prijsje verloot.
De deelnamekosten zijn voor volwassenen vier euro en voor kinderen tot en met 12 jaar twee euro (inclusief versnaperingen).

Er kan op zondag 19 mei gestart worden tussen 10.30 en 14.00 uur bij het VVV kantoor aan de Raadhuuisstraat 8, in Dinxperlo.
Meer informatie is verkrijgbaar via tel. 0315-642050 of via de website.


www.vvvdinxperlo.nl